banner weblog grethilde

banner weblog grethilde

donderdag 23 februari 2017

Workshop zaterdag 8 april

Voor alle mensen die door de week werken is er nu op zaterdag 8 april 2017 een workshop gepland!


Kosten workshop €25,00 voor een hele dag van 9.30-15.30 uur. Materiaal is daarbij niet inbegrepen en hangt af van wat je kiest om te maken. De prijzen van de pakketjes kun je HIER in de webshop vinden. 


Misschien wil je graag het muizenhuis of eekhoornhuisje maken en heb je daarbij wat hulp nodig?Je bent van harte welkom bij mij thuis in Engelum; een klein dorpje op een paar km afstand van Leeuwarden.


 Er is een goede busverbinding; je rijdt vanaf het station Leeuwarden met lijn 71 in 15 minuten naar Engelum en je stapt bijna voor de deur van mijn huis uit.


Het werken met het dikke naaldvilt is niet moeilijk. Het is fantastisch materiaal om te verwerken! 

Ervaar zelf hoe je met naald en draad een prachtig werkstuk kunt maken!


Ik help je deze dag op weg met de "moeilijke" onderdelen van het huisje. Omdat je niet in één dag een huisje kunt afmaken kun je het eenvoudige naaiwerk thuis afmaken.


Het is ook... een dagje voor jezelf: genieten van een kopje koffie of thee met wat lekkers en tussen de middag een kopje zelfgemaakte soep... en gezellig rond de tafel handwerken!


Natuurlijk is er tussen de middag ook gelegenheid om rond te kijken in mijn "winkeltje" om de vele miniaturen - én natuurlijk ook familie muis en eekhoorn - van dichtbij te bekijken. Want... misschien is het sprookjesbos wel dichterbij dan je denkt;-)

3 opmerkingen:

 1. Duurt nog heel lang, maar veel succes en plezier met de workshop.
  Voor mij is het helaas te ver.
  Groetjes,
  Floor

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Grethilde,
  Is er nog ruimte 8 april?
  Ik wil graag meedoen met de workshop.

  Hartelijke groet, Inge Stamhuis

  BeantwoordenVerwijderen