banner weblog grethilde

banner weblog grethilde

dinsdag 20 september 2016

Handwerkdagen 7 en 8 oktober


Een kopje koffie en een lekker stukje taart...want we hebben een interessante aanbieding om de HANDWERKDAGEN in de Broodfabriek in Rijswijk met korting te bezoeken. Normaal gesproken betaal je voor één entreebewijs aan de kassa € 8,00. 
Via onze kortingscode betaal je slechts € 4,00!


Kies bij het bestellen van uw tickets voor de optie met kortingscode en vul de volgende code in: GRETHILDE2016HWD
LET OP: De kortingscode is geheel in hoofdletters.  In onze kraam materiaalpakketjes, miniaturen en fournituren. De krant uit sprookjesland maar ook nieuwe miniaturen zoals deze bezems nemen we mee naar de handwerkdagen.


De Handwerkdagen is dé Nederlandse textielbeurs op een evenementenlocatie met een bijzondere en unieke ligging! Tijdens deze editie zal er een groot aanbod aan stands zijn waar alles op het gebied van handwerken te zien is. Even een dagje voor jezelf...samen met een vriendin, zus, moeder, buurvrouw genieten van zoveel moois om te maken! 

Het is mogelijk om alvast online tickets te bestellen via http://handwerkdagen.nl/artikelen/kaartverkoop.html


Samen met familie muis en eekhoorn hopen wij jou natuurlijk te ontmoeten aan onze stand op de Handwerkdagen dagen 7 & 8 oktober a.s.  

Adres: Volmerlaan 12 | 2288 GD Rijswijk | www.handwerkdagen.nl


1 opmerking:

  1. Het duurt nog even, maar alvast heel veel plezier met de voorbereidingen en op de dagen zelf een goede verkoop :) Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen