banner weblog grethilde

banner weblog grethilde

zondag 25 september 2016

Nieuwe webshop

Achter de schermen is de afgelopen maanden veel werk verzet bij het maken van de nieuwe webshop en het inrichten daarvan.Afgelopen week was het zover en is de nieuwe shop online gegaan. De Engelse versie van de site is nog niet helemaal af maar ook daaraan wordt gewerkt. De oude webshop blijft  nog even online zodat je de tijd hebt om de overstap te maken. 



Het is nog wel wennen om te werken met de nieuwe webshop maar ik hoop van harte dat het goed wordt ontvangen en jullie de overstap kunnen maken. Er wordt hier en daar nog wel steeds het een en ander bijgewerkt en we horen graag van jullie als je ergens tegen aan loopt zodat we er naar kunnen kijken en we het zo mogelijk aan kunnen passen.

In de nieuwe webshop zijn twee tarieven voor het verzenden binnen Nederland: brievenbuspost €3,95 en pakketpost €4,95.


De komende tijd worden er nieuwe artikelen toegevoegd aan de webshop en nieuwe idee├źn en ontwerpen zijn in voorbereiding. In de warmte van de zon ben ik bezig met het maken van pakketjes Stoomboot en Sint en Piet;-) Ze staan in de nieuwe webshop zodat je in oktober de tijd hebt om ermee aan de slag te gaan want...in november is het weer zover dan komt de goede Sint weer naar Nederland!

De oude webshop blijft  nog even online zodat je de tijd hebt om de overstap te maken. De verzendkosten zijn verhoogd naar €4,95 omdat de meeste bestellingen pakketpost zijn.

Mocht je een bestelling doen en het is brievenbuspost (€3,95) krijg je €1,00 terug gestort op je rekening.
Veel plezier bij het kijken in de nieuwe webshop!


3 opmerkingen:

 1. Leuk filmpje staat er op over de familie eekhoorn!
  Veel succes met je nieuwe webshop.
  Groetjes,
  Floor

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooi! Zo leuk allemaal.
  Veel succes met je nieuwe webshop.

  Groetjes van Bernadette

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super vet! Ik ga gelijk een kijkje nemen bij de site . De verzendkosten vallen overigens reuze mee. Dat zal denk ik niet een al te groot probleem moeten vormen voor jullie.

  BeantwoordenVerwijderen